ebbaliswall.blogg.se

När först snön faller

Kategori: Allmänt

Igår började det snöa till och från så var det nästan snöstorm i Kalmar. Eftersom mina vänner älskar att leka med sina bilar så åkte vi in till Kalmar så min pojkvän och våra vänner kunde leka. Efter att vaknat bredvid pojkvännen  så märkte jag en väldigt tråkig sak. Jag är nästan sjuk, jag har hosta och ont i halsen. Men när jag kom hem så tog jag mig en kopp jordgubbste och lite bättre känns det. 
 

Damnark, Tyskland & Polen

Kategori: Photos

E S 1 1 C

Kategori: Photos

 

Bilderna är tagna från min vackra klasskompis, Märta som har en blogg som heter : mydirection.devote.se
Hon tar superbra bilder, på sig själv, andra och på annat. 

Bloggar jag läser

Kategori: Allmänt

 
Bloggar jag läser dagligen!
 
Linda Hallberg, makeup-artist. Hon är galet vacker och hennes blogg är superkul att läsa. 
 
Kenza Zouiten. Jag tror att många vet vem hon är, hon är vacker och hon har galet snygga kläder. 
 
Alexandra Nilsson, kissie. Det är många som läser hennes blogg och sedan säger att dem hatar henne. Men jag tycker ändå att hon är helt okej. Hon kan vara lite överdriven med hennes stora bröst och läppförstoring. Hon har ändå en jävla framåt. Hon tränar för hon mår bra av det. 
 

Inspiration - PARTY LOOK

Kategori: Inspiration

Kamera fjärrutlösare - underbar uppfinning

Kategori: Allmänt

Jag vill verkligen köpa en fjärrkontroll till kameran. Det hade verkligen varit mycket enklare med det. Slippa ha någon annan som tar kort åt mig, på mig alltså. Jag vill ju bli bättre på att lägga ut bilder på mig själv och dagens outfit. Jag funderar på att köpa mig det, någon gång efter onsdagen, eller om jag önskar mig det i julklapp! Kan vara en perfekt present faktiskt!

You're over me? When were you...under me?

Kategori: Allmänt

 
 
 
Idag har jag bestämt mig att inte lämna huset, jag har värk i ryggen och jag vet inte ens vad jag har gjort. Så ska trösta mig att ligga i sängen och kolla på vänner. Ett av världens bästa serier! Men jag är inte ledsen över rygg-grejen, det är mest skönt, för då har jag en anledning att inte lämna huset. 

Christmas - looks

Kategori: Inspiration

(c) ebba lindbäck
 
 
 
 

Julklapp till pojkvän

Kategori: Allmänt

Under en veckas tid har jag funderat över vad man kan köpa till sin pojkvän i julklapp. Sökt och saker som detta har kommit upp
 
- Ölglas
TRÅKIGT, vem vill ha ölglas av sin flickvän i julklapp ...
 
- Avslöjnings-spel
Tror allvarligt inte jag vill höra om hans tidigare förhållande och sexliv. Man blir ju mest sårad.
 
- Naughty knot
Vi är ihop, han har redan mig så vadfan... Sen såklart så kommer man ju aldrig bli lika sexig som hon på bilden. Plus så är jag inte med han på julafton, för jag är uppe i fjällen...
 

Men då kom jag på lite mer personliga saker är alltid fint. Dock har inte Martin och jag varit tillsammans så länge. Vi har inte alla underbara minnen som de som har varit ihop i tre år typ. Tänkte mig ett collage med bilder på mig och Martin, men vi har en bild hittills. Så den idén sket sig som sagt. Eller ge typ som "presentkort" på massage, bli kliad på ryggen, sex när han vill. Men det är ju inte heller så roligt. Inte för mig och han kommer nog tro att jag är världens snålaste. Även fast han vet att jag inte är det men ändå.. 
 
Jag vill göra det personligt. Från hjärtat.

you just feel good

Kategori: Photos

Man bara mår bra när man är på roots, inget kan gå fel. SAKNAR DET SOM FAN !
 
 
 

I love the attention

Kategori: Allmänt

Folk som snackar skit, snälla börja bete er nu. 
Personer i min ålder, 17 - 18 år snackar lika mycket skit som 14-16 åringar. Hur mogna är ni?
Mest tjejer, och jag säger inte bara tjejer, men de är oftast mellan tjejer rykten sprids.
 
 
På min gamla skola så gick de ett rykte om mig efter jag hade slutat. Hur mogna är man då? Jag bryr mig faktiskt inte, jag blir faktiskt lite smickrad att folk orkar att lägga energi att inte tycka om mig. Att de orkar läsa min blogg, prata om mig osv om man hatar mig så mycket som jag hör. Finns ett litet gäng med tjejer som inte tycker om mig. Och detta har jag hört av ett par kompisar. Jag skrattar åt er, väx upp. Folk som inte gillar mig behöver inte snacka med mig, så vad är problemet? Jag har mina vänner och dem älskar mig för den jag är och skiter fullständigt i vad jag har gjort för tre år sedan. Som ni behandlar mig så behandlar jag er. Är ni en bitch mot mig så är jag en bitch tillbaka. Visst går jag inte runt och snackar skit om er och berättar saker om vad ni har gjort, men om någon frågar mig om vad jag tycker om er, så säger jag vad jag tycker. SMÅ VIDRIGA SNORUNGAR, är vad ni är. 
 
Men snacka om mig, gör de. Det är lugnt, men bara så ni vet, jag blir bara mer populär. Och folk som går efter skitsnack, varsågod, prata inte med mig. Det är bara fel, för man ska lägga en bedömning själv. Tycker du det dem säger så är det okej, bara gå och du behöver inte ens kolla åt mitt håll men gör en egen bedömning för min insida. 
 

start today and make a new ending

Kategori: Allmänt

ska snart träffa andreas och jag vet faktiskt inte redigt vad vi ska göra. Blir väl att bara ta de lugnt framför en film eller får jag kolla på när han meckar med bilen. Men de blir bra båda delarna! Senare kommer pojkvännen över och ska sova hos mig, blir så glad. Denna dagen kan inte gå fel ! 
 

När löven blir till en vacker nyans ...

Kategori: Photos - Nature

 
... då ska vi dansa tills första snön faller

om sanningen kommer fram

Kategori: Inspiration

Jag är faktiskt lite stolt över mig själv, idag ska jag iväg och träna. 
Gymma på malkars, jag vill verkligen gå ner 10 kilo. Nu är de mitt mål och jag tänker inte sumpa de nu när jag har kommit nästan halvvägs. 
Jag är till och med helförkyld och min hals & näsa orkar inte riktigt längre. Igår var jag hemma för jag var sjuk, nu är jag i skolan. Det är lite onödigt att jag åkte till skolan för att vi har bara musik och idrott. Musiken kan jag inte vara med på, rösten håller inte för de. Idrotten glömde jag kläder till. Nödvändigt!
Men igår var jag ute en långrunda (powerwalk) i en timme med hunden. Så känner mig lite duktig iaf, ska gå på löpbandet i en timme idag. Jag känner att de är onödigt att gå ute och bli mera sjuk än vad jag redan är. 
 
Lite inspiration
 

Never back down

Kategori: Allmänt

Nu jävlar ska jag sluta med massa godis och skit. Visst fredagar eller lördagar, men annars får de fan vara nog. Jag har håll undan i en vecka nu, jag har inte tränat så jag har varit ute i en timme med hunden (powerwalk) två gången denna veckan som var. Och jag har gått ner 3 kilo. Nu ska jag ner minst 10 kilo, helst 15-20 kilo. Men nu ska vi inte sätta rippan för högt, då blir man bara besviken och ledsen. MINST 10 KILO!
 
Jag ska börja gå på malkars (ett gym nära mig) och sedan powerwalka långrundan med hunden! Minst varannan dag! Nu ska jag bli smal till sommaren. Vara nöjd med min kropp! 
 

Some things are better left unsaid

Kategori: Allmänt

 
Pappa
Mamma
Storasyster
Lillasyster
 
Jag älskar er, ni har alltid stått vid min sida och har alltid hjälpt mig genom olika situationer. Jag kan inte förklara min kärlek för er. Detta är ett litet tecken på att visa hur mycket jag älskar er och jag är galet nöjd över att ha er på min kropp!